2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Hareketliliğinden Yararlanacak olan Aday Öğrencilerin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz,

Aralık ayında Çin’de görülen ve başta Avrupa olmak üzere tüm dünyaya sıçramış olan Corona (Covid-19) Virüsü ile ilgili olarak tüm dünya genelinde bazı önlemler göz önüne alınmıştır. Bu süreçte Koordinatörlüğümüz Avrupa Birliği Ulusal Ajansı başta olmak üzere Resmi kurumların yapmış/ yapacak olduğu uyarılar doğrultusunda hareket edecektir. Bu doğrultuda 2020-2021 Akademik yılında Erasmus+ hareketliliğini kazanmış olan aday öğrencilerimiz için süreç aynı şekilde devam edecektir. Güz döneminde gidecek olan öğrencilerimiz gidecekleri Üniversitenin sayfasına ve SDÜ sayfasında bulunan http://erasmus.sdu.edu.tr/assets/uploads/sites/280/files/gerekli-evraklar-15032019.pdf linke girerek hazırlaması gereken evraklar konusunda ön bilgi edinebilirler. (Bahar döneminde gidecek olan öğrencilerimiz şuan için herhangi bir şey yapmayacaklardır). Önümüzdeki günlerde ofisimizde kendisi ile ilgilenecek olan personelimiz sizlerle zaten mail yoluyla iletişime geçip evraklar konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus, oluşabilecek olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmamak için evrak işlemleri uzaktan online üzerinden yapılacaktır:

1. Evrak hazırlama sürecinde ders eşleştirmesi yaparken bunu SDÜ Erasmus koordinatörünüz ile mail yoluyla istişare ederek eşleştirme yapmanızdır.

2. Gerekli tüm evraklar toparlandıktan sonra gerekli yerlerin imzalama işlemleri yine aynı şekilde mail yoluyla SDÜ Erasmus koordinatörünüze evrakları iletmeniz kendisinin imzalayıp daha sonra size tekrar mail atmasıyla devam edecektir.

3. Son olarak toparlamış olduğunuz tüm evrakları ofisimizde sizden sorumlu olan personelimize mail yoluyla ileterek işlemleriniz yürütülecektir.

Bu süreçte SDÜ Bölüm Erasmus koordinatörlerinize bu konuda sizlere yardımcı olabilmeleri açısından Koordinatörlüğümüz tarafından kendilerine bilgi verilecektir.

* İçinde bulunmuş olduğumuz bu süreçte önümüzdeki günlerde ne olacağı konusunda bizlerde yetkili kurumlar tarafından gelen bilgiler doğrultusunda hareket edeceğimiz için gerekli bilgilendirmeleri takip edebilmeniz açısından sayfamızı haftada en az 1 kere takip etmenizi öneriyoruz.

Yayın Tarihi: 25/03/2020