Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Erasmus Koordinatörlerine Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

19 Eylül 2022 tarihinde saat 15.00’da Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Konferans Salonunda Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından Erasmus + Projeleri ve Değişim Hareketlilikleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Seda ŞİMŞEK TOLACI, Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet MÖREL, Erasmus Kurum Koordinatörü çalışanları ve fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu temsilcileri katılmıştır.

Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Seda ŞİMŞEK TOLACI’nın toplantının düzenlenmesinin amacına yönelik konuşmasından sonra Koordinatörlük çalışanlarından Dilek GÜRLEVİK; projelere öğrenci ve personel başvuru süreci ve başvuruların değerlendirilmesi ile ilgili bilgi vermiştir.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Yayın Tarihi: 22/09/2022