“İktisadi ve İdari Bilimler Erasmus+ Konsorsiyumu Projesi” Protokolü İmzalandı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası arasında “İktisadi ve İdari Bilimler Erasmus+ Konsorsiyumu Projesi” protokolü 28.02.2022 Pazartesi imzalandı.

Üniversitemizin yürütücüsü olduğu protokolü; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Şevket Çimen ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Musa Çağrı Can imzaladı.

SDÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilen protokol imza törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Prof. Dr. Mehmet Saltan, Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, SDÜ Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt, SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gençtürk, SDÜ Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Mörel, Amasya Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Aslan Say, Erasmus Kurum Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. İpek Gümüşcan ve Dilek Gürlevik katıldı.

Toplam 10 öğrencinin staj hareketliliği ve 7 personelin ders verme hareketliliğinin gerçekleştirileceği “İktisadi ve İdari Bilimler Erasmus+ Konsorsiyumu Projesi” kapsamında 30.000-€ hibe hak edilmiştir. Ayrıca konsorsiyum ortağı iki yükseköğretim kurumu 2027 çağrısına kadar her yıl Türkiye Ulusal Ajansı’nın konsorsiyumlar için ayırdığı bütçeden ek hibe talep edebilecek. Habere ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 01/03/2022
Okunma Sayısı: 589