Erasmus Days Etkinliği 2024

 

#Erasmusdays kapsamında 2023 yılında ülkemiz, ülke çapında düzenlenen 3.708 etkinlikle dünya genelinde kampanyaya katılan 53 ülke arasında en çok etkinlik düzenleyen birinci ülke konumunda yer almıştır.

Bu yıl 14-19 Ekim 2024 tarihlerinde kutlanacak #ErasmusDays kampanyasının Erasmus+ Programının etkisinin artırılmasında, Programdan henüz yararlanmamış kişileri Erasmus+ Programından yararlanmaya teşvik etmede ve proje sahibi kurumların projelerini yaygınlaştırmalarına destek olmada düzenlenecek etkinlikler @ulusalajans tarafından teşvik edilmektedir.

Bir #VatandaşDiplomasisi olarak nitelendirilen #ErasmusDays için Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği, ve Lokman Hekim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mürşide Ermumcu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tümay Yavuz Ali Ergun Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile  Üniversitemiz Doğu Kampüs 19 Mayıs öğrenci meydanında Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Kubilay Türkay’ın kolaylaştırıcılığında 300 kişilik Thai chi etkinliği 14 Ekim 2024 tarihinde düzenlenmiştir.

Yayın Tarihi: 16/10/2024
Okunma Sayısı: 64