ERASMUS + ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ DUYURU (GÜNCEL) !!!

Erasmus +Öğrenci Hareketliliği için istemekte olduğumuz Yabancı Dil Sınav Puanı min. 60'dan 50'ye düşürülmüştür. Yabancı Dil Puanı min.50 olup bu hareketlilikten faydalanmak isteyen öğrencilerimizin transkriptlerini 21 Nisan 2017 Cuma gününe kadar Koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

24 Mart 2017 Cuma günü ilana çıkmış olduğumuz ve  yabancı dil sınavından  56 ve 58 puan alıp transkriptini bize teslim etmiş olan öğrencilerin yerleştirilmeleri en kısa sürede yapılacak olup aday asil konumda olacaklardır.  Yabancı Dil Puanı 50 ve 56 arasında olan öğrenciler ise Kontenjanların uygunluğa göre değerlendirilip yerleştirilmeleri yapılacaktır.

Not: Yabancı Dil Puanı min. 50 olup bunun altında puan almış olan öğrenciler değerlendirilmeyecektir.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Yayın Tarihi: 03/04/2017