Üniversitemizin St Mary's University College Ziyareti

Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Hande ÖZDAMAR TIĞLI Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında - St Mary's University College Belfast - ziyaret etmiştir.

Haberine ulaşmak için - https://www.stmarys-belfast.ac.uk/news/suleyman-demirel-university-turkiye-visit/

"Bu yılki Liberal Sanatlar Mezuniyet Töreni'nin onur konuğu, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta, Türkiye Rektörlük Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Hande Özdamar Tığlı'ydı.

St Mary's uzun yıllardır Türk akademisyenlerle çalışıyor ve geçmişte Erasmus programı kapsamında Türk öğrencilere ev sahipliği yaptı.

Hande'nin ziyareti, bu bağları güçlendirme ve gelecekte öğrenci ve personel değişimleri olasılığını araştırma konusunda bir diyalog başlatmayı amaçlıyordu.

Hande, St Mary's'teyken Kolej Yönetim Kurulu Başkanı Piskopos Alan McGuckian SJ, Kolej Müdürü Profesör Peter Finn KSG ve Uluslararası Aktiviteler Koordinatörü Profesör Gerard McCann ile bir dizi toplantı yaptı.

Hande'ye Belfast seyahatinde kızı Ada eşlik etti."

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Yayın Tarihi: 10/07/2024