ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ II. YERLEŞİM SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

- ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI II. ÖĞRENİM ve STAJ YERLEŞİM YERLERİ AÇIKLANMIŞTIR.

            ÖĞRENİM SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

             STAJ SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

- 12 Mart 2019 tarihinde yapılan sınav sonucu doğrultusunda Not Ortalaması Lisans min. 2.20, Lisansüstü 2,50 ve yabancı dil puanı min. 50 olan öğrencilerin yerleşimleri yapılmıştır.
- Başvuru sırasında yabancı dil puanı (Yökdil, Yds vb.) ibraz eden öğrenciler ve daha önce Erasmus sınavına katılan öğrenciler bu ibraz ettikleri puan ile değerlendirilmişlerdir.
- Not Ortalaması 2.20’nin altında olan öğrencilerin yerleşimleri şuan için yapılmamış olup dönem sonunda not ortalamalarını yükseltmeleri durumunda ve boş kontenjanımız olduğu takdirde değerlendirmeye alınacaklardır.

- Yabancı dil puanı 46-48 olan öğrenciler yedek konumda değerlendirilecek olup yine kontenjan durumuna göre yerleşimleri 22 Nisan 2019 tarihinden sonra yapılacak olup sayfamızda ilan edilecektir. (Tarihte değişiklik yapılabilir). 
- Koordinatörlüğümüz tarafından ilan edilmediği sürece 46’nın altında dil puanı olan öğrencilerin şuan için değerlendirilmeleri mümkün değildir.

- Aday konumunda Erasmus+ Hareketliliğinden yararlanacak olan öğrencilerin “Hazırlaması gereken evraklar” Ofisimizde kendisiyle ilgilenecek olan yetkili kişi tarafından gerekli bilgilendirmeler mail yoluyla yapılacaktır. Fakat öğrenciler gideceği Üniversitenin Erasmus sayfasına girerek gerekli bilgilendirmeleri okuması faydalı olacaktır. 

 

 Erasmus+ Hareketliliğine Katılmaktan Vazgeçip Feragat Etmek İsteyen Öğrenciler için Son Tarih: 22 Nisan 2019 (Salı) 17:30’a kadar olup, bu süre dâhilinde feragat bildiriminde bulunulmaması halinde, öğrencinin daha sonraki Erasmus+ hareketliliği başvurusunda “-10 puan” düşürülecektir. https://erasmus.sdu.edu.tr/ Öğrenci- Öğrenim Hareketliliği Linkinde “Feragat Dilekçesi” yer almaktadır. Bu dilekçe ile Koordinatörlüğümüze başvurulması yeterlidir. Mücbir sebep dışında bu süre dâhilinde dilekçesini vermeyen öğrenciler için herhangi bir değişim söz konusu olmayacaktır.

Ülkesinde, Başvuru Döneminde (Güz/Bahar) ya da Başvuru Tipinde (Öğrenim/Staj) Değişiklikleri için Son Tarih: Güz Dönemi Gidecekler için:
01 Nisan 2019 (Pazartesi), Saat 17.00

Ülkesinde ya da Başvuru Tipinde (Öğrenim/Staj) Değişiklikleri için Son Tarih: Bahar Dönemi Gidecekler için:
30 Eylül 2019 (Pazartesi), Saat 17.00

       Kurum Değişikliği Dilekçe Örneği İçin TIKLAYINIZ

       Dönem Değişikliği Dilekçe Örneği İçin TIKLAYINIZ

 

Erasmus+ Aday Bilgilendirme Toplantısı

21 Mart 2019 (Perşembe) Saat: 12.30-13.30

Yer: Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Erasmus Binası Giriş Kat
Konferans Salonu.
Not: Toplantıya katılım sağlamanızı rica ederiz. Toplantı sizin için önem arz etmektedir. 

                                      ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

 

 

 

Yayın Tarihi: 19/03/2019
Okunma Sayısı: 5919