12 Mart 2020 Öğrenci Öğrenim/ Staj Yabancı Dil Sınav Yerleşim Yerleri

12 Mart 2020 Perşembe günü 12:30-13:30 saatleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yapılacak olan Yabancı Dil Sınav Yerleşim Yerlerine Ulaşmak içİn TIKLAYINIZ.

- 13 Mart 2018 tarihi itibariyle yapmış olduğumuz sınavlarda 50 ve üzeri puan almış; ÖSYM ve YÖK tarafından yapılan yabancı dil sınavları Mevlana, IAESTE ile Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda isteğe bağlı veya zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi alarak başarı ile tamamlayan ve (2018-2019 Akademik yılına ait olup 70 ve üzeri) sınav sonuç belgelerini yükleyen öğrencilerin isimleri listede yer almamakta olup bu öğrenciler sınava katılmayacaklardır.

- ÖSYM ve YÖK tarafından yapılan yabancı dil sınavları Mevlana, IAESTE ile Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda isteğe bağlı veya zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi alan (2018-2019 Akademik yılına ait olup, min.70), bu belgeleri yükleyen fakat yeterli sınav sonucu kriterini sağlamayan (min.50) öğrencilerin listede ismi yer almakta olup sınava katılacaklardır.

- Listede "Sınav Dili" kırmızı ile işaretli olan öğrencilerin başvuru sırasında girecekleri Yabancı Dil seçeneği belirtilmediği için Koordinatörlüğümüz tarafından İngilizce olarak belirtilmiştir. Bu kırmızı listede ismi olup sınava Almancadan katılacak olan öğrencilerin Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

- Başvuru yapmış olduğu halde listede ismi olmayan öğrencilerin Koordinatörlüğümüzle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Sınav Kuralları

- Sınava gelirken Kimlik Kartı/ Öğrenci Kimlik Kartınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

- Kimlik kontrolleri ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için öğrencilerin sınavın başlamasından 15 dakika önce sınava girecekleri salonun kapısında hazır bulunmaları gerekmektedir.

- Sınav 12:30'da başlayacak olup ilk 15 dakikadan sonra binaya gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

- Sınav sırasında telefonlar kapalı/sessiz konumda olup kesinlikle kullanılmayacaktır.

- Sınavda yapılan yanlış sorular doğru soruları etkilememektedir.

Erasmus Koordinatörlüğü İletişim Bilgileri: erasmus@sdu.edu.tr, 0 246 211 82 01- 82 02- 16 23- 80 61.

Yayın Tarihi: 09/03/2020