Erasmus+ Programı (KA103) 2020 Projesi Konsorsiyumlar Ders Verme Hareketlilikleri Nihai Sonuçları

Erasmus+ 2020 Projesi Konsorsiyumları için Ders Verme Hareketliliği nihai listeler aşağıda yer almaktadır.

-Isparta Erasmus+ Konsorsiyumu nihai sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

(Tüm Birimler)

-Sağlık ve Spor Bilimleri Erasmus+ Konsorsiyumu nihai sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

(Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO, Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Isparta Sağlık Hizmetleri MYO, Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Sağlık Yönetimi bölümü), Sosyal Bilimler Enstitüsü (Sağlık Yönetimi) birim/alt birimlerine kayıtlı öğrenciler).

-Sivil Havacılık Erasmus+ Konsorsiyumu nihai sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

(Mühendislik Fakültesi (Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği), Sivil Havacılık Yüksekokulu, Fen Bilimleri Enstitüsü (Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Eğitimi, Makine Mühendisliği, Taşıt Teknolojileri) birim/alt birimlerine kayıtlı öğrenciler).

Not: Gerekli bilgilendirmeler asil olarak belirlenen öğrencilerimize mail yolu ile iletilecektir.

Not: Yukarıda yer verilen listeler sadece Üniversitemiz personelinin sonuçlarını içermekte olup, konsorsiyum ortaklarımız olan Atılım Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kendi seçim işlemlerini yürütmektedir.

Kontenjan Bilgileri için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 29/03/2022