ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ EVRAK HAZIRLAMA SÜRECİ HAKKINDA ÖNEMLİ (22.05.2020)

Şuan evrak hazırlama sürecindesiniz ve sizinle ilgilenen ofis çalışanı arkadaşlarımız iletişime geçip evrak hazırlama süreci hakkında sizlere bilgilendirme yapmıştır. Birkaç konu hakkında aşağıda bilgiler yer almaktadır. Lütfen bunlara dikkat ediniz.

1. Evraklarınızı size verilen süreler içerisinde mail yoluyla iletmeye çalışın, eğer ek süreye ihtiyacınız olursa da bilgi veriniz.

2. Evraklarınızı bilgisayar ortamında hazırlayıp imzaların eksiksiz olmasına dikkat ediniz.

3. İmza kısımları önemli RESPONSIBLE PERSON AT THE SENDING INSTITUTION kısmına SDÜ ERASMUS KOORDİNATÖRÜNÜZÜ yazmanız gerekiyor. Koordinatör listesi sayfamızda mevcuttur. Evrakların hiçbir yerinde ofisimizde çalışıp sizinle ilgilenen personelin imzası olmayacaktır. Lütfen onların ismini imza kısmına yazmayınız.

4.  Prof. Dr. Haluk SONGUR ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Ali İren hocalarımın imza kısmı olursa lütfen hocalarımıza imza için mail atmayınız. Bu imzalar hocalarımıza Koordinatörlük tarafından imzalatılacaktır. Sadece bölümü Uluslararası İlişkiler olup Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Adem Ali İREN hocam olan öğrenciler hocamıza mail atabilirler.

5. Gitmekten vazgeçen öğrencilerin sayfamızda bulunan Feragat Dilekçesini doldurup mail atmaları gerekmektedir. Lütfen gitmeyecekseniz bilgi veriniz.

6. Evrak hazırlama süreci öğrencilerin kendi sorumluluğu altındadır. Evraklar elden değil mail yoluyla iletilecektir.

Yayın Tarihi: 22/05/2020