Erasmus+ Konsorsiyumları Öğrenci Staj Hareketliliği için Çevrimiçi Yabancı Dil Sınavı (19 ŞUBAT 2021) Hakkında Bilgilendirme

Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri kapsamında başvuru alımları 14.01.2021 (Perşembe) Saat:10.00 - 10.02.2021 (Çarşamba) Saat: 17.00 aralığında tamamlanmıştır. Yerleşim işlemlerinde kullanılmak üzere Üniversitemizden ve konsorsiyum ortaklarımız

-Atılım Üniversitesi,

-Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve

-Isparta Uygulama Bilimler Üniversitesi'nden başvuru yapan öğrencilere çevrimiçi olarak uygulanacak İngilizce Yabancı Dil Sınavı 19.02.2021 (Cuma Günü) saat 10:00'da gerçekleşecektir.

uzak.sdu.edu.tr adresinden yapılacak sınav için sistemi verimli kullanmanız noktasında, sistem gereksinimlerinizin ve donanımızın hazırlıklarını son güne bırakmamanız önem arz etmektedir.

Çevrimiçi Yabancı Dil Sınavı Bilgilendirme ve Yönergesi hakkında bilgi için TIKLAYINIZ.

Sınava Katılacak Öğrencilerin Listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Not: Daha önce Moodle sistemini kullanan öğrenciler, kendi belirlemiş oldukları şifre ile giriş yapabilir.

İlk defa giriş yapan öğrenciler için yönergede ifade edildiği üzere  Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: TC Kimlik Numarasının Son 8 Hanesi şeklinde belirlenmiştir.

Yayın Tarihi: 17/02/2021