Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj için 12 Mart 2019 Sınav Yerleşim Yerleri Açıklanmıştır

12 MART 2019 Salı Günü 12:30-13:30 saatleri arasında yapılacak olan Yabancı Dil Sınav Yerleşim Yerlerinizi Görmek için TIKLAYINIZ.

Başvuru sırasında min. 50 ve üzeri yabancı dil puanı olup sonuç belgesini sisteme yükleyen öğrencilerin ismi listede yer almamakta olup bu öğrenciler yabancı dil sınavına katılmayacaktır.

Yabancı dil puanı 50'nin altında olup sisteme bu sınav sonuç belgesini yükleyen öğrencilerin, bu sınav sonuç belgesi geçerli olmayıp sınava tabi tutulacaktır.

Listede ismi olmayan öğrencilerin Koordinatörlüğümüzü arayarak bilgi vermeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 07/03/2019