2020-2021 AKADEMİK YILI ÖĞRENİM/STAJ HAREKETLİLİK YERLEŞİM SONUÇLARI

 2020-2021 AKADEMİK YILI ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI II. ÖĞRENİM ve STAJ YERLEŞİM YERLERİ İLANI (20.03.2020).

            ÖĞRENİM SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

             STAJ SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

- 12 Mart 2020 tarihinde yapılan sınav sonucu doğrultusunda Not Ortalaması Lisans min. 2.20, Lisansüstü 2,50 ve yabancı dil puanı min. 46 olan öğrencilerin yerleşimleri yapılmıştır.
- Başvuru sırasında yabancı dil puanı (Yökdil, Yds vb. gibi) ibraz eden öğrenciler ve daha önce Erasmus sınavına katılan öğrenciler bu ibraz ettikleri puan ile değerlendirilmişlerdir.
- Not Ortalaması 2.20’nin altında olan öğrencilerin yerleşimleri şuan için yapılmamış olup dönem sonunda not ortalamalarını yükseltmeleri durumunda ve boş kontenjanımız olduğu takdirde değerlendirmeye alınacaklardır.

- Koordinatörlüğümüz tarafından ilan edilmediği sürece 46’nın altında dil puanı olan öğrencilerin şuan için değerlendirilmeleri mümkün değildir.

- Aday konumunda Erasmus+ Hareketliliğinden yararlanacak olan öğrencilerin “Hazırlaması gereken evraklar” ofisimizde kendisiyle ilgilenecek olan yetkili personel tarafından gerekli bilgilendirmeler mail yoluyla yapılacaktır. Fakat öğrenciler gideceği Üniversitenin Erasmus sayfasına girerek gerekli bilgilendirmeleri okuması faydalı olacaktır. 

 

 Erasmus+ Hareketliliğine katılmaktan vazgeçip feragat etmek isteyen öğrenciler için Son Tarih: 20 Nisan 2020 (Pazartesi) 17:30’a kadar olup, bu süre dâhilinde feragat bildiriminde bulunulmaması halinde, öğrencinin daha sonraki Erasmus+ hareketliliği başvurusunda “-10 puan” düşürülecektir. Bu dilekçe ile Koordinatörlüğümüze başvurulması yeterlidir. Mücbir sebep dışında bu süre dâhilinde dilekçesini vermeyen öğrenciler için herhangi bir değişim söz konusu olmayacaktır.

Ülkesinde, Başvuru Döneminde (Güz/Bahar) ya da Başvuru Tipinde (Öğrenim/Staj) Değişiklikleri için Son Tarih: 06 Nisan 2020 (Pazartesi), Saat 17.30'dur.

 

       Tüm Dilekçe Örneklerine Ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

Not: Ülkemizde yaşanan Koronavirüs COVID-19 sebebiyle Koordinatörlüğümüzün tarihlerde ve ilan metinlerinde düzenleme/ değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gerekli tüm bilgiler güncel olarak sayfamızda yayınlanacak olup haftada en az 1 kere sayfamızı takip etmenizi öneririz. 

                                      ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Yayın Tarihi: 20/03/2020
Okunma Sayısı: 7479