NOT ORTALAMASINI YÜKSELTECEK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN ERASMUS+ FIRSATI

Final Sınavları ve Yaz okulu sonucunda not ortalamasını yükselterek Lisans min. 2.20, Lisansüstü min.2.50 yapacak ve talep etmiş olduğumuz yabancı dil sınavından min 46 alan öğrencilerimiz 2018 - 2019 Akademik yılı içerisinde Erasmus+ Değişim Programından faydalanabilirler.

Bu programdan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin en geç 13 Temmus 2018 Cuma gününe kadar, yaz okulu sonucunda notunu yükseltecekler ise notları sisteme aktarıldıktan sonra Transkriptlerini Koordinatörlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Not:  2018 - 2019 Akademik yılı Güz Dönemi için faydalanmak isteyen öğrencilerimiz Karşı Üniversitelerin Başvuru Deadline süreleri geçmez ise Güz Dönemi, eğer Deadline süreleri tamamlanır ise yapacağınız başvurular Bahar Dönemi için geçerli olacaktır.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Yayın Tarihi: 08/06/2018