2019-2020 Akademik Yılı Yerleştirme Sonrası Alınan Dilekçeler Sonrası Oluşan Öğrenim Hareketliliği Nihai Liste

2019-2020 Akademik Yılı Yerleştirme Sonrası Üniversite, Ülke, Dönem ve Öğrenim/Staj gibi konularda değişiklik yapmak isteyip dilekçesini Koordinatörlüğümüze teslim eden öğrenciler için "Öğrenim Hareketliliği Nihai Liste" sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2019-2020 Akademik Yılı Yerleştirme Sonrası Üniversite, Ülke, Dönem ve Öğrenim/Staj gibi konularda değişiklik yapmak isteyip dilekçesini Koordinatörlüğümüze teslim eden öğrenciler için "Staj Hareketliliği Nihai Liste" sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

*** Lütfen Nihai listenin en sonunda yer alan Dipnot Bilgiyi Okuyunuz.

ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Yayın Tarihi: 03/04/2019