23.10.2020 Cuma Günü Düzenlenecek Erasmus Yabancı Dil Sınavı Hakkında

Değerli Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere Covid-19 pandemisi sebebiyle bu yıl ilk defa, Erasmus yerleşimlerinde kullanılmak üzere her yıl en az 2 kere yaptığımız, Yabancı Dil Sınavını çevrimiçi olarak gerçekleştireceğiz.

Sınavın yürütülmesinden sorumlu birim olan Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu'na çevrimiçi sınava katılacak öğrenci listesini Ad, Soyad, Öğrenci Numarası, TC Kimlik, e-posta bilgilerini içerecek şekilde iletmeden önce son kez kontrol etmeniz için sizlerle başvuru sistemi üzerinden kayıt olduğunuz e-posta adreslerine bilgilendirme iletisi paylaşılmıştır.

Bilgilerinizde herhangi bir hata tespit etmeniz ya da ilgili iletiyi almamış olmanız halinde Çarşamba (21.10.2020) 17.00'a kadar Koordinatörlüğümüz'e 0 246 211 80 61 numaralı telefondan ulaşmanız önem arz etmektedir.

Sınavın uygulanma yöntemine ilişkin bilgilendirme ilerleyen günlerde web sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Erasmus Koordinatörlüğü

Yayın Tarihi: 19/10/2020