Yabancı Dil Puanı 46-48 Olan Öğrencilerin Yerleşim Sonuçları Açıklanmıştır. (Öğrenim/ Staj)

2019-2020 Akademik Yılı Öğrenim Hareketliliği (Yabancı Dil Puanı 46-48) Yerleşim Sonuçlarına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

2019-2020 Akademik Yılı Staj Hareketliliği (Yabancı Dil Puanı 46-48) Yerleşim Sonuçlarına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

Aday konumunda Erasmus+ Hareketliliğinden yararlanacak olan öğrencilerin “Hazırlaması gereken evraklar” Ofisimizde kendisiyle ilgilenecek olan yetkili kişi tarafından gerekli bilgilendirmeler mail yoluyla yapılacaktır. Fakat öğrenciler gideceği Üniversitenin Erasmus sayfasına girerek gerekli bilgilendirmeleri okuması faydalı olacaktır.

Erasmus+ Hareketliliğine Katılmaktan Vazgeçip Feragat Etmek İsteyen Öğrenciler için Son Tarih: 22 Nisan 2019 (Salı) 17:30’a kadar olup, bu süre dâhilinde feragat bildiriminde bulunulmaması halinde, öğrencinin daha sonraki Erasmus+ hareketliliği başvurusunda “-10 puan” düşürülecektir. https://erasmus.sdu.edu.tr/ Öğrenci- Öğrenim Hareketliliği Linkinde “Feragat Dilekçesi” yer almaktadır. Bu dilekçe ile Koordinatörlüğümüze başvurulması yeterlidir. Mücbir sebep dışında bu süre dâhilinde dilekçesini vermeyen öğrenciler için herhangi bir değişim söz konusu olmayacaktır.

Ülkesinde, Başvuru Döneminde (Güz/Bahar) ya da Başvuru Tipinde (Öğrenim/Staj) Değişiklikleri için Son Tarih: Güz Dönemi Gidecekler için: 10 Nisan 2019 (Çarşamba), Saat 17.00

Ülkesinde ya da Başvuru Tipinde (Öğrenim/Staj) Değişiklikleri için Son Tarih: Bahar Dönemi Gidecekler için: 30 Eylül 2019 (Pazartesi), Saat 17.00

Yayın Tarihi: 03/04/2019