2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Aday Öğrencilerin Dikkatine

2018-2019 Akademik yılı içerisinde Güz Dönemi Erasmus+ Değişim Programı kapsamında gitmeye hak kazanan aday öğrenciler, gidecekleri Üniversite'nin sayfasına girip bizim istemiş olduğumuz evrakları toparlamaları gerekmekte olup, Application Deadline süreleri (Üniversitelerin sayfalarında yer almaktadır) göz önünde bulundurularak en geç 1 hafta öncesi elden teslim edilmelidir.

Bahar Dönemi gidecek olan öğrenciler ise şuan herhangi bir evrak işlemleri yapmayacak olup aynı şekilde karşı Üniversitenin sayfasını takip etmelidirler.

Ayrıca hotmail uzantılı e-mail adreslerine mailler ulaşmadığı için hotmail dışında e-mail adresi alarak lütfen sizinle ilgilenen Erasmus Ofis yetkilisine bilgi vermenizi rica ederiz.

Yayın Tarihi: 03/05/2018